Post by biotlinpefastki on Mar 15, 2022 7:18:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blocky Cars παιχνιδια online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blocky Cars παιχνιδια online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες glitch πετράδια ▞▞▞
▞▞▞ Blocky Cars παιχνιδια online 2022 version ▞▞▞
Γεια μου αρέσει το παιχνίδι εκτιμώ ότι αυτό είναι καλό για μένα, το παίζω όλη την ώρα. Και υπάρχει ένα σφάλμα μερικές φορές που έβγαλα μια οθόνη φόρτωσης όπως μου πήρε 1 λεπτό και επανέρχομαι και το διορθώνω επίσης του δίνω 5 αστέρια🤩. ευχαριστώ για το παιχνίδι ευχαριστώ♥♥
Blocky Cars Panzer Spiele Pvp Action ypc
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Το στήθος είναι καλύτερο, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο. και ενέργεια, είναι δύσκολο να πάρεις πολλή ενέργεια για να φτιάξεις αυτοκίνητα χωρίς να την αγοράσεις. Αυτή τη στιγμή παίρνω πολύ μικρές ποσότητες από σεντούκια. Θα ήταν πολύ ωραίο να υπάρχει ένας τρόπος να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση και να πάρετε ενέργεια με αυτόν τον τρόπο.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, δροσερά ρομπότ ή φορτηγά τεράτων ή μερικά μαχητικά οχήματα, ωραία υφή και πολλά άλλα, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι τώρα [5 Νοεμβρίου 2020]. Αυτό το πρόβλημα πρέπει να το διορθώσετε ή να μου πείτε τι να κάνω για να το διορθώσω γιατί ξεκινάω απόγευμα για να παίξω και συμβαίνει ότι δεν φορτώνει, περιμένω μια ώρα αλλά δεν αλλάζει απλώς και προσπαθώ να διαγράψω ή να βγω αλλά δεν λειτουργεί, παρακαλώ διορθώστε το ή πείτε μου τι να κάνω για να το διορθώσω.
είναι ωραίο, αλλά παίρνει τόσο πολύ χρόνο για να αγοράσεις τα πράγματα που χρειάζεσαι για το όχημά σου και αν παίζεις, είναι ωραίο που μπορείς να γίνεις βασιλιάς, είμαι ήδη βασιλιάς τόσο μουσουλμανικός, δεν είμαι καλά για να μετρήσεις αντίστροφα αν πεθάνεις, οπότε του έδωσε 4 αστέρια
Blocky Cars tank games, online Akcijske igre vtv
Γενικά δεν μπορούσα να μετακινήσω το αυτοκίνητο. Μόλις διορθώσετε ή πείτε μου πώς να κινηθεί άρρωστος δώστε 5 αστέρια. Μέχρι τότε είναι ακόμα 3. Όταν παρέλειψα το σεμινάριο μπορούσα να μετακινηθώ, αλλά ακόμα.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά χάλασε και κάθε φορά που κάνω αναπαραγωγή στους τροχούς μου εκρήγνυνται
Πόλη όρεο παιχνίδι από τα καλά
Εκανα. Ενα αυτοκινητο ελικοπτερο
Θα βαθμολογήσω αυτό το παιχνίδι με 3 αστέρια γιατί το έχω παίξει ήδη. Τώρα όταν προσπαθώ να το κατεβάσω το σύστημα λέει ότι υπάρχει σφάλμα. Έβγαλα τα δύο αστέρια λόγω του σφάλματος. Σε παρακαλώ πες μου τι συμβαίνει. Όταν βρω τη λύση για αυτό το πρόβλημα, θα το βαθμολογήσω με 5 αστέρια.
διασκεδαστικό και όλα, και καλά γραφικά, αλλά είναι εντελώς αδύνατη η αναπαραγωγή σε φορητό chromebook (OS) χωρίς flipless!! Θα ήταν σημαντικό αν μπορούσατε να προσθέσετε W A S D ή κίνηση βέλους ή έναν ανιχνευτή συσκευής για να το βελτιώσετε ή να παίξετε πριν την απεγκατάσταση, είναι ένα παιχνίδι που θέλω να παίξω!
Έλα τι συνέβη στο παιχνίδι Δεν μπορώ καν να μπω τώρα Devs Τι συνέβη καλά Μπορείτε να το διορθώσετε Pls
Τελειώ κατεβάστετο gg παιχνίδι
Δεν ξέρω γιατί, αλλά εγώ και μερικές δεκάδες παίκτες δεν μπορούμε πια να παίξουμε multiplayer, πέρασε ένας μήνας και οι προγραμματιστές ακόμα δεν το έχουν επιδιορθώσει
Farm Garden City Offline Farm Стратегически pny
Blocky Cars tank games, online Akčné ykb
Το καλητερό πεξνίδι ποτέ
Παιδια το ειχα ξανα κατεβασε και τωρα το κατεβαζω θα το παιξω μονο ενα πραγμα εχω να πω ειναι.ΤΕΛΕΙΟ!!..Κατεβαστετο αξιζει!!
Τα χειριστήρια είναι αρκετά μπερδεμένα και προσθέτουν προεπιλογές για οχήματα Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επανεκκίνηση ή κάτι με άλλα λόγια, αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά παρακαλούμε να διαφημίσετε πιο σκληρά ρομπότ
Λόγος για τον οποίο το έκανα τρία αστέρια καλά 1. Laggy ακόμα και όταν έχω τέλειο internet 2. Μισώ πώς το πράγμα που αιωρείται μπορεί να σβήσει ΜΟΝΟ κοντά στο έδαφος. Αυτό είναι αλλά και πάλι το παιχνίδι είναι καλό.
διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά τα σεντούκια δεν κάνουν καν μια προσπάθεια να φαίνονται τυχαία. Δεν θέλω να περάσω αρκετές μέρες συλλέγοντας κλειδιά μόνο και μόνο για να πάρω κάτι που θα μπορούσα να πάρω από δύο λεπτά παιχνιδιού. Ξέρω ότι δεν είναι μεγάλο, αλλά με ενοχλεί. Αν μπορούσατε να το κάνετε αυτό τυχαίο ή τουλάχιστον να το κάνετε να φαίνεται δίκαιο. αυτό θα ήταν 5 αστέρων.
Π)
Είναι ένα καλό παιχνίδι, χτίστε και πολεμήστε, μπορείτε να φτιάξετε ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο, ένα πολεμικό τανκ κ.λπ. Αλλά έχει μερικά bots και μερικούς παίκτες στην κοινότητα. Και τα πιράκια είναι μια χαρά. Συνολικά, είναι καλό.
Λαμβάνω συνεχώς διάφορα σφάλματα, όπου το παιχνίδι δεν θα φορτώσει, οι ανταμοιβές βίντεο μου δεν δόθηκαν μετά την παρακολούθηση διαφημίσεων, και επίσης τελείωσα 3 αγώνες όπου κατέλαβα τη σημαία 5 φορές και στάλθηκε αμέσως πίσω στο κύριο μενού χωρίς πληρωμή. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι πραγματικά ενοχλητικό, διορθώστε το...
Blocky Cars Panzer Spiele Pvp Action izvu
Τέλειο καντεμε φίλο λεγομε mhtsaras
Τα πράγματα που είχα πριν από χρόνια έχουν φύγει; Idk τι συνέβη με όλα τα μηχανικά πόδια για μια κατασκευή αράχνης πήγαν; Και οι κινητήρες τζετ είχα κι εγώ και τι όχι, αλλά και πάλι έτσι τα παιχνίδια άλλαξαν πολύ ...είναι πολύ περίεργο
ήταν τόσο άδικο που ήμουν μόλις lvl 14 και μερικά lvl 20 εμφανίζονται ήδη στο παιχνίδι και το παιχνίδι έγινε βαρετό επειδή δεν είχα καν την ευκαιρία να κερδίσω επίσης γιατί πάντα κολλάω στην οθόνη φόρτωσης 14%;;; pls τρομερή διόρθωση που pls!!!!
Μπορείτε να κάνετε την κάμερα ελεύθερη περιαγωγή όταν προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το αυτοκίνητό σας επειδή αντιμετωπίζετε προβλήματα, παρακαλώ διορθώστε το.
Τι πιο βλάκεια
Απλα ειναι τελειο το καλυτερο game play
είναι απλώς ψεύτικη διαφήμιση, δεν υπάρχουν μηχανισμοί στο παιχνίδι, μόνο πόδια αράχνης, τροχοί και έλικες και με το γεγονός ότι οι προγραμματιστές διόρθωσαν το σφάλμα όπου μπορείτε να μετατοπίσετε μπλοκ σε άλλα μπλοκ απλά περιστρέφοντάς το, απλώς κλειδώνει μακριά χιλιάδες πιθανή
Ώ Θεέ μου
Θέλω την προηγούμενη ενημέρωση όπου σας επιτρεπόταν να αυξήσετε τον αριθμό των μπλοκ και των όπλων. Αυτή η ενημέρωση είναι κατά τα άλλα ένα καλό παιχνίδι και όποιος το διαβάσει, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα να παίξει αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι δεν με βαρέθηκε ποτέ όταν ξαφνικά δεν επιτρεπόταν η αύξηση των μπλοκ και των όπλων.
Αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ ωραίο αλλά στα κοντέινερ με τα κλειδιά δεν μου δείχνει κάτι καλό τα ίδια και τα ίδια σας παρακαλώ μπωρείτε να το φτιάξετε αλλά είναι το ποιο ωραίο παιχνίδι του κόσμου 👍👍👍👍
Μισώ που δεν μπορείς να ελέγχεις τα όπλα, όπως έλα τώρα δεν μπορούμε να το ζαλίσουμε. Γι' αυτό σου δίνω τέσσερα αστέρια. Τώρα το παιχνίδι είναι κάπως dume. Διορθώστε το ή τελείωσα το παιχνίδι.😡 Τώρα μισώ να αλλάζετε τον αριθμό των όπλων που μπορείτε να έχετε στο αυτοκίνητό σας. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Игра норм просто физики у машин не хватает..
Για να είμαι ειλικρινής, αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο και όλα, αλλά είναι εξαιρετικά χρήσιμο να παίζετε. Ένα άλλο παράπονο είναι ότι όλα στο παιχνίδι είναι τόσο τρελά ακριβά όταν πρόκειται για νόμισμα εντός του παιχνιδιού. Αυτό καθιστά σχεδόν αδύνατο να ενημερώσετε το όχημά σας στο επόμενο επίπεδο. Ένα καλό παιχνίδι, αλλά αισθάνομαι κάπως κατεστραμμένο επειδή πρέπει να αγοράσετε τόσα πολλά για να παραμείνετε στην κορυφή.
Τώρα έμαθα για την ύπαρξη διασταυρώσεων, απλά πρόκειται να ονομάσω αυτό το παιχνίδι ασφαλές διασταύρωση. Ευτυχώς είναι πιο μοναδικό και φυσικά στο κινητό. Εντάξει, κατάλαβα ότι δεν είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσεις πόδια αράχνης, αλλά τα πόδια του ρομπότ είναι απλά γελοία, χρειαζόταν πραγματικά να κάνεις τα πόδια του ρομπότ να κοστίζουν ενέργεια ή πόντους VIP; και δεν ξέρω καν για τα άλλα αλλά ελπίζω να κοστίζουν νομίσματα αντί για ενέργεια.
Από πού να ξεκινήσω; Πρώτον, λάτρευα αυτό το παιχνίδι όταν ήμουν παιδί, το γεγονός ότι μπορείς να χρησιμοποιείς το κεφάλι σου για δημιουργικές κατασκευές και τέτοια πράγματα, τώρα μπορείς να αγοράζεις αυτοκίνητα που κερδίζουν τον σκοπό και το μεγαλύτερο κόστος που είναι χειρότερο. Δεύτερον, το αυτοκίνητο είναι το αδύναμο σημείο, τότε έπρεπε να στοχεύσετε το μαλακό σημείο για να καταστρέψετε ένα αυτοκίνητο που ήταν δύσκολο τώρα να είναι ανεγκέφαλο και δεν χρειάζεται προσπάθεια. Τότε θα του έδινα 5 αστέρια τώρα θα του έδινα 0, τώρα είναι λυπηρό να το λες γιατί μου άρεσε αυτό το παιχνίδι
Γεια σας (αυτό το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό) αξίζει να κερδίσετε τώρα η δωρεάν ενέργεια είναι τόσο δύσκολη και το νέο κουμπί του flying is bad παλιό ήταν καλύτερο. Παιζα αυτο το παιχνιδι σαν 1 χρονο τωρα ηθελα να το παιξω αλλα δεν γινεται καλυτερο ειναι το χειροτερο, ελπιζω να λαβετε αυτη την αναρτηση πολυ συγγνωμη ειμαι κακος στα αγγλικα αλλα καντε το καλυτερο σαν το tbe block που ηταν δωρεαν κοστιζε τωρα 20 Το gold free ήταν πολύ χρήσιμο και υπάρχουν τόσοι χάκερ και προβλήματα που θα παίξω αυτό το παιχνίδι μισό χρόνο αργότερα και θα δω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο!
Φανταστικός